In Norwegian media 4


I have taken a semi relaxing day today, washing lots of clothes, answering mails and then attending a net meeting in a Norwegian newspaper. You can read the questions and answer here. (They are in Norwegian)

For dere i Norge – imorgen stiller jeg opp i NRK Nitimen. Tror det begynner i nitiden    🙂


4 thoughts on “In Norwegian media

 • Marte

  You did a GREAT job answering all the questions during the netmeeting! Lots of good replies. Thanx again:)

 • Odd Kenneth

  Gleder meg til Nitimen i morgen. Også glad for at du tar en pause, du går jo som en gal, ta flere pauser! Gå kortere og saktere, veien er målet! I et veddemålsperspektiv har du det egentlig ikke travelt… min gode venn.

 • Bjarte

  Flott invervju Stephen!
  Gleder meg til du kommer hjem. Du skal sikkert reise rundt og ha dyre bedriftsmotivasjonsforedrag om turen din, men håper du stikker innom ganske snart. Du viste deg som svært presis i intervjuet da du sa at du hadde en drøm om å gå den kinesiske mur “på langs”. Selv har jeg en drøm om å gå den på tvers. Kanskje jeg får til det en dag.
  Bjarte

Comments are closed.