In Beijing 5


Thank you very much for the supportive comments and mails I have received lately. I have taken the time to eat a lot of good food, and organize all the pictures from the walk. Quite a task, although not quite as challenging as walking the Great Wall.

The foot is mending ever so slowly. Not as much pain now as a week ago, but I’m still favouring my right foot, and keeping the walks short. I hope it keeps on mending at the same rate the following week.

Tomorrow I will start writing more about the equipment I’ve been using while walking the Great Wall. Thanks for the hint Bryan.

Wishing you all a good weekend!


5 thoughts on “In Beijing

 • Ingar Rivenes

  Hei !

  Fint å høre at foten blir bedre. Da går det riktig vei. Veldig moro å følge deg.
  Spesielt filmene som du legger ut er fine. Reine David Attenborough.

  Vennlig hilsen Ingar

 • Tor Tollnes

  Hei Robert!

  Kjedelig at du fikk denne pausen i prosjektet ditt! Føler med deg, og håper du snart er ute langs muren igjen. Samtidig er jeg glad for at det ikke har hendt deg noe verre langs veien, du har vel egentlig hatt ganske mange sjanser til å skade deg verre, vil jeg tro. Men, igjen, håper du snart er i farta igjen, og håper snart å se deg på Tonsenhagen og omegn!

  I mellomtiden kan du nyte bildene mine på fjaseboka fra Myrdal og deromkring 🙂
  God helg!!

  Tor T

 • Anne-Brit Mydske

  Lykke til videre med tåa! Min er nå helt bra igjen, så den var nok bare forstuet! WEllers var det fint å høre fra deg igjen. Hygg deg i Beijing!

Comments are closed.